Регион

Стамболовци се жалват от окаяното състояние на стадиона им

За окаяното състояние на стадиона в Стамболово сигнализираха читатели на Haskovo.info.

„Въпреки че преди две седмици подадохме сигнал за състоянието на стадиона не бяха взети никакви мерки. Децата са във ваканция и единственото място да спортуват е на стадиона, който тъне в боклуци и вече е превърнат в пасище за коне и крави, пълен с конски фъшкии и кравешки изпражнения. А тези, които тренират са си отъпкали пътечка около стадиона, за да могат да тичат“, жалват се стамболовци.

Стадион

Хората казват, че вместо да се създават по-добри условия за спортуващите, каквато е практиката във всички европейски страни, при нас ги отказваме и от малкото което имаме. „Какво чакат от общината – тревата да порасне още, за да си направят бали ли?“, се пита в сигнала.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.07.2018 15:39 15:39

да пуснат кравите да пасат

Стамболовец
Стамболовец
13.07.2018 16:39 16:39

С този кмет дето не му пука за нищо, и да се жалвате няма да стане нищо, цялото село тъне в боклуци, бездомни кучета навсякъде тъмни улици и още куп работи.

Back to top button