Пожарната на крак в Хасково: сигнали за пожар в апартамент и горящи треви

Хасково

От сутринта пожарната е на крак в Хасково. Около 9 часа се получи сигнал за горящ апартамент зад бившия магазин „Марса“.

На място бяха изпратени две пожарни, полиция и линейка. В крайна сметка се оказа, че възрастна жена е забравила тенджера на котлона.

Малко по-късно пламнаха сухи треви край Хасково на изхода за Пловдив. Пушекът се виждаше от километри. За да изгасят огъня и да не обхване близката гора бяха изпратени две пожарни.

Един коментар по “Пожарната на крак в Хасково: сигнали за пожар в апартамент и горящи треви

  • Дойде лятото и пожарникарите се разделят със спокойствието Така е и с Главния Пожарникар на Републиката Бат Бойко той отдавна гаси пожари в Западните Балкани Берлин Брюксел и къде ли не Скоро писах че пилота на СПАРТАНА кото се преуморявал давал на Бат Бойка той да пилотира и се справял добре Интересно добър пожарникар добър пилот а държавата на Автопилот Ха дано се сети и да кривне към България че се затъжихме за премиера

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.