При полицейска акция: 30 непълнолетни се крият в тоалетните на дискотека

Регион

30 непълнолетни са опитали да се скрият в тоалетните на димитровградската дискотека при полицейска проверка.

Случката е описана в решение на Районен съд – Димитровград и се е разиграла малко след 2 часа на 25 март. Децата били изведени пред дискотеката и им бил даден срок до 30 минути да извикат своя пълнолетен придружител. Тези, които нямали придружители били отведени в полицията, а родителите им извикани в управлението. Там те отнесли глоби от по 300 лв., затова че пуснали децата си сами след 22 часа.

Една от майките обжалва глобата пред димитровградския районен съд. Магистратите намират, че има допуснати съществени нарушения при съставянето на акта и наказателното постановление. Заради това съдът отменя глобата за майката.

Решението подлежи на обжалване пред Хасковския административен съд.

2 коментара

  • Има ли нарушение,което констатирано?Има.Проблемът е в начина,По който е установено и документирано това нарушение.Т.е.иде реч за грамотността и професионалните качества на съответните служители,а не да хвърляме прах в очите на обществеността колко сме велики и колко работа сме свършили.А след месец всичко свършено се срива,ама всяко чудо за три дни.Така сме ,Само помпим мускули ,а ефектут нулев.

  • Е навремето полковника Тенчо Узунов началник в РПУ хасково по цял ден клечеше пред компютара и учеше полицаите на ред Сега го няма и за тово издишат

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.