Търсят с конкурс старши юрисконсулт в общината

Хасково
Община

Конкурс за старши юрисконсулт в отдел “Правно-нормативно обслужване” на Дирекция “Администрация и ПНО” обявиха от община Хасково.

Кандидатите трябва да са със завършено образование – “магистър”, право, да имат 1 г. опит или придобит минимален ранг V младши, длъжностно ниво съгласно КДА-10, експертно ниво 6. Минималният размер на основната заплата е 510 лв. Конкурсът се състои от решаване на тест и интервю.

Документи за участие в конкурса се подават в 10-дневен срок в общината.

Още новини

loading...

7 коментара

  • Не, не търсят! Те си го имат- Димитър Митрев! Просто ще го узаконят чрез конкурс!

  • Искам да видя на Митрев заплатата че е 510 лева и тогава ще се съглася че конкурса е обективен. Защото той за толкова си може. За 520 вече не му стигат знанията

  • Пф този конкурс май го пускат за 4 ти път и въпросният Димитър не може да мине теста 😀 дайте му хо този път предварително, че иначе няма да стане

    • Спокойно, този път сам ще си прави теста, а ако случайно не го реши……….абе той ще е

  • хаха Димитър Митрев старши юрисконсулт хаха баси и вица, на тоя биберон вярно 510лв са много! Общината заприлича на цирк!

  • Митрев, този зализан ”мъж” ще бъде старши юрист на Общината ? Майко мила —хора я се огледайте и вижте самата действителност , колко дела е спечелила Общината скоро време ? Почти николко а в съда по-време на дело Митрев въобще не си отваря устата да каже нещо в защита на интересите на Общината.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.