Полиция и охранители потушават скандал между медици в Спешно

Хасково
Спешно

Скандал между медици избухна тази сутрин в Спешно отделение на хасковската болница.

На медицинската сестра Айтен Осман била отправена забележка от колеги, че не си върши работата от колеги. Тя не се съгласила с това, започнал спор, а в разгара му медицинската сестра извикала мъжа си, който да я защити.

При пристигането на съпруга от Спешно натиснали паник бутона. Веднага пристигнали полиция и екип на охранителната фирма на болницата, които потушили напрежението.

„Това е подигравка с труда ми. От 12 г. работя в отделението и считам, че с нищо не съм заслужила това отношение. Искам проверка от министерството на какво основание има оплаквания от моята работа. Нека проверяващите видят и как се разпределят клиничните пътеки в отделението“, разказа пред Haskovo.info медицинската сестра Айтен Осман. Тя сподели, че е заплашена с дисциплинарно уволнение от главната сестра на болницата Славея Славова.

Началникът на отделението д-р Димитър Кючуков заяви пред Haskovo.info, че има два рапорта от работещи в Спешно срещу медицинската сестра, че не си върши съвестно работата. Главната сестра пък вече четвърти пъти е предупреждавала за оплакванията Осман. Славова заяви, че досега устно е предупреждавала меедсестрата след оплаквания от нейни колеги, че не им помага в Шокова зала. Тя посочи, че не е заплашвала Осман с уволнение, а с дисциплинарно наказание.

Айтен Осман твърдо е решена да продължи работа в отделението и да отстоява правата си. От полицията пък предупредиха официално страните в спора да не се карат повече, за да не се стига до нова тяхна намеса.

Още новини

loading...

68 коментара

 • СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е ДА КАРАМ СВОЙ БЛИЗЪК В СПЕШНОТО И ОТНОШЕНИЕТО НА ВЪПРОСНАТА СЕСТРА Е МЕКО КАЗАНО НЕПРОФЕСИОНАЛНО

 • Тая Айтен е доста голямо л*йно както и мъжа й.На какво основание вика мъжа си.Нали се прави на голямата работа тогава трябва да се справи сама а не да вика мъжа си.Айтенче внимавай в картинката че вече си тръгваш!!!!!!Няма да има после кой да та вземе на работа!! И се научи как се слага абокат !!За 12 години щом не си успала.Вече и санитарките знаят как се слагат!!хахахах

  • Ти ква си ма името неможеж да си кажеш тръгнала да говори ясно ми е че си хиена от спешното гледай един ден да не ти се случи случка.Ла*но е твоето лице. Санитарките като толкова знаят вместо да си мед.сестра да беше станала санитарка че ти само за украса май седиш там!

   • Виг кво!!Научи се пъпво да говориш и пишеш на българдси..НЕМОЖЕЖ-не се пише слято и последната букма е И..Не*рамотна т*ркиня

    • Така ли последната БУК“М“А ..И ли е било хахаа букма“ българдси“ личи си кой е неграмотен

     • Пропуснах да добавя Виг ко имаш предвид Виж* и ПЪПВО това ли да науча първо* излагаш се не бъди сигурна че съм т*ркиня ама гледам май ти си циганка с този говор и това писане.

 • За Айтен е най-добре в село Караманци да си сее тютюн 5 декара и да си сложи шалварите . За друго не ставаш !

   • Къкъв мъж, тя няма мъж, в регистрите се води като самотна майка и получава помощи за това. Сега да връща парите на социала.

    • Ти каква си че да казваш.Ще ядеш парите обаче дето крадеш нали ясни сте ми кви сте.Жената и да се води и да не се води самотна за едни социални ще ми говориш пък сигурно си разпределяте заплати от на другите работници за вас.

     • Разбрах ти си неграмотната дъщеря на осман. Вземи един билет от баща си и пътувай в османския анадол както ти приляга по фамилия.

     • Ако си мислиш че Айтен е сама грешиш разбрала си грешно ,ти ако имаш в спешното хора които те подкрепят и тя има.Спокойно от работното място съм не съм дъщерята на Осман . И преди да имаш мнение и доказателства кой пише по хубаво е да не говориш.

 • Била съм пациентка в спешното бях страничен свидетел как тази жена е намирала венозен път на бебе.Ако не беше профедионалистка не би могла да направи това че тя спаси бебе което беше на около 8.9 месеца.Мисля че който е направил жалба е поради ревност и завист.

 • Ах този живот колко е коварен завист, ревност просто съжалявам тези хора как могат да паднат толкова ниско от летвата.Не стига че крадът еми и жалби пускат

 • Категорично не е за там , с какви връзки е работила 12 години трудова дисциплина нула ?! Ей така си взимат заплати , Нейното поведение , невъзппиания й смях по време на прегледи , каква наглост да кара пациенти да чакат докато чопли семки………………!!!!!!!

 • Пропуснах да добавя Виг ко имаш предвид Виж* и ПЪПВО това ли да науча първо* излагаш се не бъди сигурна че съм т*ркиня ама гледам май ти си циганка с този говор и това писане.

 • Тази Осман да не намесва други хора в спора, а да си гледа съвесно работата ! Знаем я, само се фръцка по коридорите…

 • Кадъните вън от такива позиции,с такова самочувствие са,а не могат да говорят Български!

 • Най – после бре как я захапаха , само да видите какви са на автогарата с ,,мъжа й,, неописуеми , селски пръчки ……….!

 • Ей тия двамата любовници как пък не се спряха…унищожиха цялото Спешно отделение…колко сестри напуснаха заради тях…Вън – единия в заслужен отдих /пенсия/ , другата да си учи уроците, а не да се фръцка назад, напред и да върши неща, които изобщо не и са ясни…Поздравления Айтен…а ония гъзомийници да го д…..

 • Всички медицински сестри й завиждат на Айтен защото си върши работата като трябва а не прави клюки цял ден и да фръцка насам натам.Завиждайте

  • Чак пък всички ! Знаеш ли на колко сестри в болницата Айтен не може да им стъпи на малкия пръст? Айде нема нужда!

   • Ем ти пък не можеш на нейния пръст да стъпиш мила недей завижда ще ти бухне котето 😉

    • Не мога да стигна нейната наглост и арогантност. Иначе за сестринска работа съм на светлинни години пред нея! Не се изказвай неподготвена. Като е толкова добър професионалист, болници има в цяла България и съседна Турция!

 • Айтен е перфектна сестра….върши си работата съвестно…слага абокати от раз….Стига сте плюли…В случая е права…Това рано или късно трябваше да се случи…има брожение, но никой няма дупе да го каже…

   • Поредната случка ах това спешно отделение колкото пъти съм била пациентка знам ги какви са там. Тази жена си върши работата, злочестни хора с изгнила душа гледат да се подиграват с хляба на другите.Позор! Всичките лоши коментари са от работниците от отделението засрамете се каквито сте грозни по душа такива сте и по външен вид ! Бутат се до гъз* на шефа за похвала двуличници.

 • Браво Айтенка…че имаше куража да им се опълчиш на тия мизерници…жалкото е, че никой не взема мерки срещу това безочие, всеки в черупката, лижат и мажат…Къде спят само Инспекцията по труда….не може човек без образование да изпълнява лекарски манипулации….не може прекъснал „студент“ да се изявява като лекар и да командири сестри с опит, каквито сте вие…да си играят на ЧИЧО ДОКТОР у тях….ВЪН от болницата…

 • Няма значение от каква етнос са работещите там сестри…въпроса е, че всички са перфектни…има една поговорка „Дойде дивото, изгони питомното“ и тя важи в момента с пълна сила…Вън от Спешно….идете да въртите любов другаде….некадърници..

 • Първо ти трябва да си тръгнеш Душко, не Айтен…мястото изобщо не ти е там…селска пръчка…интригантка долна…айде хващай дядо си под ръка и пътя…нещастници…ако трябва всички сестри ще я подкрепят…ти си последната, която ще каже кой кога да си тръгва…и престанете цялата фамилия да драскате и да се изказвате неподготвени…

 • Абе тази Илияна каква е там гледам коментарите учи пък правила инджекции, абе сестри какво чакате като мишки опълчете се какво мълчите. Жена която учи пък се представя за докторка.Съвземете се не ви ли писна да ви мачкат и да се отнасят несправедливо с вас!

 • Разкажете де, кой е направил забележката днес? Как е реагирал персонала? За тази Илиянка защо си мълчите всички, не кажете, че даже не е лекарка, а се подвизава там като най-големия специалист? Защо мълчите?

 • Ясно стана само,че цялото Спешно е пълно с неграмотни!За знанията -не ми се мисли.Мъкаа,мъкааа……

  • Така ли било тия неграмотни спасяват хора като имаш нужда от помощ отиваш нали. Ах мъка, мъка…

 • Ей оставихте ме без думи ей как не ви е срам да си бодете очите и да ви се смее цяло Хасково незнам. В спешното има и кадърни и некадърни хора аз обаче няма да стъпя там заради простаците вътре да седиш и чакаш да ти превържат детето което кърви а те да си играят на телефоните и да си лафят, да изгониш жена която е почукала за да пита Може ли как не ви е срам бе, на детето ми бяха ми изписали болезнени инджексии и и ги биха без ледокаин не ни го изписаха сестрата се възмути че не са изписали, детето ми пищя за малко да припадне а доктора и се развика че в болницата се пази тишина. Малоумници сте почти всички ей с тоя скандал го доказахте.

  • Ей неграмотен народ…а ръси мозък..ми недей стъпва като не ти харесва…телеграма никой не ти е пращал!

   • Затова събота и неделя пред спешното сте като на черен петък пред китайски мол…

 • Айтенче,дерзай мила!Страхотна си.Смела и независима.Всичко ще излезе наяве и всеки ще си понесе заслуженото.Ти заслужаваш друго отношение и признание ,както и всички медицински сестри!

 • Пенсионера в къщи, оная на училище! Как не ги е срам! Правят сеир на целия град! Мърши!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.