Любопитно

Младежи с атрактивна водна битка в димитровградската библиотека

Атрактивна водна битка организираха тази вечер от тийнейджърския съвет при димитровградската библиотека „Пеньо Пенев“.

Дворът на библиотеката се превърна в арена на битката, като мокрите деца и младежи зареждаха водните си пистолети и други оръжия директно от фонтана там. Организаторите бяха подготвили и около 300 балона, пълни с вода, които се изчерпиха още в първите минути на битката, в която се включиха и гости от Любимец и Стара Загора.

Водна битка

Това е единственият в България тийнейджърски съвет към библиотека. Той е сформиран по идея на неговия председател Ивета Георгиева. Целта е съветът да е връзка между младежите и библиотеката. В Съвета членуват още Ирина Митева, Калина Кръстева, Деница Мандалова и Стояна Тошева.

Момичетата са подготвили цяла програма до края на август, като всеки вторник ще има интересно събитие. За 24 юли от 16 часа е предвидено лятно кино в читалнята, като филмът ще е по книга. Как точно да протичат събитията може да се обсъжда във фейсбук страницата на тийнейджърския съвет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button