Снимка на деня: Кучета в центъра

Денят в снимки
Кучета

Читатели на Haskovo.info изпратиха снимка на бездомни кучета от центъра. В сигнала си те се шегуват, че неизграденият все още кучешки приют временно съществува по централните улици в Хасково.

loading...

5 коментара

  • Ама вие защо си мислите че някой ИСКА ДА ИМА БЕЗДОМНИ КУЧЕТА И КОТКИ ПО УЛИЦИТЕ НА КОЙТО И ДА Е ГРАД. МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ПРИЮТА Е РЕШЕНИЕ СЛЕД КАТО ХОРАТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗХВЪРЛЯТ И ДА БЪДАТ БЕЗОТГОВОРНИ КЪМ ЖИВОТНИТЕ СИ. ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПУСКАТ БЕЗРАЗБОРНО ЖИВОТНИТЕ СИ И ПОСЛЕ КАТО МУ СЕ НАРОДЯТ КУЧЕНЦА,ЗАЕДНО С МАЙКАТА ГИ ИЗХВЪРЛЯТ. БЪДЕТЕ ПРОТИВ ТЕЗИ ХОРА НЕ ПРОТИВ ЖИВОТНИТЕ ТЕ НЕ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО. КОЛКО ПЪТИ ПРИЗИВА НА ВСИЧКИ ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ И ВЕТИРИНАР И Е ДА СЕ КАСТРИРАТ,ВСИЧКИ ДВОРНИ КУЧЕТА,СЪЩО ТАКА И ДА СА С ЧИП,КОЙТО ПОКАЗВА КОЙ Е СОБСТВЕНИКА И ДА СЕ НАКАЖЕ ТОЗИ ЧОВЕК,КОЙТО ПРИЧИНЯВА ТОЗИ ДИСКОМФОРТ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДАТ КАТО ГИ ИЗХВЪРЛЯТ НЕПРЕКЪСНАТО.

  • Трепане и всичко се оправя за 1 седмица. И няма болести и изпражнения.

    • До Петър Стефанов :Ей ЦЪРВУЛ,той за тва държавата ни е на това дередже от ей такива простаци като тебе ,дето нямат една гънка в мозъка си да помисли малко от къде идва проблема. Ама той с прост човек няма как да се разбереш. ТЪПОТО СИ Е ТЪПО.

  • Кучето , което лежи под таблото най-редовно безпричинно се спуска на минувачи. Отсреща има детска градина и редовно покрай него минават деца. То не е виновно, че някой го е изхвърлил на улицата, но е опасно. Искам да попитам какво се прави в такива случаи?

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.