Спорт

Дават 300 кг теле на народни борби в Симеоновград

Наградата?С 300-килограмово теле и 150 лева ще бъде награден победителят в най-тежката категория на организираните в неделя народни борби в Симеоновград. Най-добрият при мъжете ще получи 250 лева, а при момичетата – 150

В схватките ще участват и състезателки от турския национален отбор за жени, съобщи за  Haskovo.info Росен Бонев – президент на клуба по борба „Вълко Костов“.

Проявата в Симеоновград е в памет на прочутите борци от този край Димитър Недялков, Димитър Нончев, Христо Ставрев и Васил Сидеров.

Очаква се народните борби да бъдат наблюдавани от близо 5 хиляди зрители. Сред тях ще бъдат и олимпийските шампиони Боян Радев и Еньо Вълчев. След края на схватките двамата именити състезатели ще отпътуват за Димитровград, където вечерта ще бъде открита изложба по случай титлите им Токио 64.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button