Търсят с конкурс пътен полицай в Хасково

Хасково
Акция

Конкурс за младши автоконтрольор в сектор “Пътна полиция” е обявен за Областната дирекция на МВР в Хасково.

Кандидатите за участие в конкурса трябва да са дееспособни физически, да имат само българско гражданство, да не са осъждани за умишлено престъпление, да не са по-възрастни от 40 г., да имат завършено средно образование.

Конкурсът протича на три етапа. Изследва се физическата годност на кандидатите, психологическо изследване и заключително интервю.

Още новини

loading...

11 коментара

 • Имам идея : Върнете си Стефан Кръстев в КАТ ама не като офицер а на патрулка . Според мен няма да откаже !

 • Вземете мен,обещавам да не вземам рушвети и да не прося по заведенията,автомивките,автоборсите и ще си плащам на всякъде.

 • Кръстев ще се върне на черно магаре -какъв бял кон, кви 5лева ?? Един път като се изложиш на работното си място , нямаш работа отново там . Най-подходящ за местото е Петьо Колчев !

 • Бат Стефчо и като офицер си беше с ФЕЛДФЕБЕЛСКО мислене тоест ФЕЛДФЕБЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ А ко сме държава на място неговото място е ОХРАНИТЕЛ в някоя фирма Той обаче е от Д –град а там лобито е силно нищо чудно да го видим въскръснал пак като офицер

 • ТОЯ СТЕФАН КPЪСТЕВ ТАЯ МИШКА ЩЕ МИ СЕ КАЧИ НА МОЯ -ЯЗАНИЯ Х-Й МЕКЕ-Е ДО-НО

 • То из Хаскйо е пълно с ебачи, тарикати, рокери, шофьори, бизнесмени, милионери та един милиционер ли няма да намерят.

 • Простотията и селянията нямат край…
  Не ревете на чужд гроб еей,не бива,не се знае на какво му ревете…
  А иначе Sченгето казва най вярно де…

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.