Жалват се от незаконна бариера в центъра на Хасково

Хасково

За незаконна бариера в центъра на Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Бариерата е монтирана зад военния стол. „Живея наблизо и понякога няма къде да паркирам вечер след работа. Поставянето на тази бариера е своеволие от хората, живеещи там. Питахме в Архитектурата и ни отговориха, че бариерата е сложена незаконно на общинско място. Писахме две жалби до общината, но резултатът е нулев“, жалват се хората, които изпратиха и снимка на спуснатата бариера.

В ранния съботен следобед бариерата не беше спусната. От общината съобщиха за Haskovo.info, че вече е извършена проверка от КОРЗ и на хората от блока е издадено предупреждение да премахнат бариерата.

ИЗПРАТИ НОВИНА

7 коментара

  • Имаха срок до 13.07 да я премахнат, но днес 21.07 бариерата си беше там . Явно трябват глоби ама големи та да изпълнят разпореждането на Общината ! Има си и други начини бариерата да се изпари за една вечер, но не това е начина .

  • Имотът е на МО (военен демек) , от оПщината мноо добре знаят, досега тва щеше д е синя зона иначе.

    • Я се научи да пишеш правилно и точно УШИ ! Явно си от тези които живеят във въпросното блокче и си защитаваш незаконния паркинг за който си мислиш че ти е бащиния и имаш нотариален акт за него ! А защо тогава от Архитектурата и дори от Кадастъра това място е Общинско .

      • Виж ко Тошко, аз не съм виновен за безхаберието на оПщината и архитектурата й. Имотът е на МО и си имат документи. Не живея във въпросното блокче и никой не защитавам. Напротив, май някой има интерес към тва дворче, съдейки по кампанията в аскуФските медии. Ай да фанем бас ако искаш.

  • Стига сте писали глупости ! Имотът е мой и аз го купих преди 4 години . Който не вярва да ми звънне и ще му кажа подробности : 038 632991

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.