Хасково

12 свободни места за учители и медсестри в Хасково, плащат 1500 лв. на заварчик

10 свободни места за учители са обявени в Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Четири от местата са за учители в начален етап. Другите 6 са за учители в прогимназиален етап по химия, география, рисуване. Местата са свободни от 13 август.

В Хасково се търсят и две медицински сестри за стоматологични дейности от 15 август. Свободно място за заварчик има още в областния град. Работата е по инсталиране на ВиК и отоплителна система. Договорът е срочен, заплатата е 1500 лв. Мястото е свободно от 17 юли, като се изисква професионален опит между 2 и 5 г.

В Свиленград се търси готвач в заведение за бързо хранене на 900 лв., готвач на 700 лв. в такъв вид заведение, иконом, който да отговаря за персонала и доставките в бар и ресторант на 800 лв. и главна камериерка на същата заплата, като за повечето места се изисква английски и турски език. В граничния град има място и за инженер – електрообзавеждане на бзсрочен договор.

В Димитровград има свободни места за 15 монтажници на кабелни инсталации на 550 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button