Полицията привика близо 400 криминални, разкриват кражби

Хасково

386 криминално проявени в Хасковска област са били привикани в полицията за беседи, съобщи директорът на областната дирекция на полицията старши комисар Ангел Цанков.

Това е станало по време на двудневната спецакция в края на седмицата. Както Haskovo.info писа, нейната цел е противодействие на конвенционалната престъпност.

Полиция
Ангел Цанков

В хода на беседите с криминалните е получена информация за извършени престъпления. Става въпрос основно за кражби, които се очаква скоро да бъдат разкрити.

Заради добрите резултати тези специализирани акции ще станат традиционни, предупреди Цанков. Полицейският шеф подчерта, че по време на акцията в региона не е регистрирано нито едно престъпление.

7 коментара

 • Бря голяма работа свършена брей чак гърците и турците исплащени от тая тупурдия

 • ангелчо върни на служба кольо крушков бившия криманалист и издирвач или лозко от клокотница със вапцаната коса и резултати ще имаш момченце .

 • Сети се кога да действаш , когато имаш 30% разкриваемост на престъпността , това не говори добре за оперативната работа на ОДМВР Хасково , ръководството и оперативните служители.

 • Какво ви говори това уважаеми колеги ,че МВР не може да разкрие елементарни „битови“ престъпления ? Когато напълниш МВР с политически назначения и калинки от ГЕРБ , резултата е красноречив. Може ли да се докараш до 30% разкриваемост след като всички криминално проявени лица ти се водят на отчет ?

 • Мисля че със право хората негодуват защото голяма част от престъпленията остава неразкрити. А зад всяко престъпление има човек, който си се разхожда свободно в града. МВР получава един куп пари от нашите данъци и работата му е да разкрива престъпления , а резултата е много разочароващ. Доверието в мвр Хасково е ниско. Хората са принудени сами да се спасяват както могат от престъпниците.

 • Анга дай да изкараме калкулатора и да се опитаме да направим една проста сметка.
  Твърдите че за два дни сте разпитали 386 криминално проявени лица ? В Задачата се пита …
  Имаш 48 часа!
  Колко криминалисти имаш ?
  За колко време се разпитват 386 лица ?
  По колко време се отделя на човек за разпит ?
  Каква информация можеш да събереш за толкова кратко време ?
  Колко от тези 386 лица са се явили физически в сградата на районното за разпит ?
  Анга мога да ти кажа че никаква не сте я свършили ,даже и половината от тези които сте посочили не сте ги разпитали. И на малките деца, къде им крадат телефоните посред бял ден ,вече им е ясно какво става в града.

 • И аз не съм доволен от работата на полицията. никаква не я свършиха на края пих една студена вода и това е

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.