Хиляди хасковлии останаха без телефон и комуникации

Хасково

Мрежата на един от най-големите телекомуникационни оператори – Виваком се срина за близо 2 часа. Хиляди останаха без мобилни и стационарни телефони, както и без интернет.

В офисите на оператора през цялото време пристигаха клиенти, за да питат какъв е проблемът и защо нито една от услугите не работи. От Виваком – Хасково обясняваха, че има проблем в района на Стара Загора.

В официално съобщение във фейсбук профила си от компанията уточниха, че проблемът касае почти цялата страна, освен София и се дължи на пожари в обекти на ЧЕЗ, както и на прекъсване на оптично трасе заради пътно-строителни дейности.

Малко след 15 часа проблемът беше отстранен.

Телефони

5 коментара

  • През слушалката им е на Виваком, вижте как се хили тая кифла в офиса им, наглеци !

  • Голуям проблуем селуяндури. Сигурну преди 20 години имахте телефуони. Все едно са ви оставиле без вода. От нищо нещо правите. Това не е всеки ден. Компенсация гледам иска някъф селяндур. А че шефа ти те краде от заплатата всеки месец по хилядарка не знаеш нали. Щото си прост

  • просТ си ти,от си не знаеш правата
    шеФ немам,оти паса патките на село,патока го откраднаха такива кат теб

    • ЕЙ КАЛЪФ ПОРЪБЕН. ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НЕ Е ЧЕ СИ БЕЗ ТЕЛЕФОН 1 ИЛИ 2 ЧАСА. ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ Е ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА НИСКИ. ШЕФФФ НЕМАШ ХДРУГИЯ ПЪТ. ДРАМУЗГАШ КАТО ОТКАЧЕН ПО ЧАСА. ОТП НИЩО НЕЩО СЕ ПРАВИ. И КАКВИ ПРАВМА ИМАШ . ДА ТИ ДАДАТ 10 ЛЕВА ОБЕЩЕТЕНИЕ ЛИ МЪУК. ИЛИ 20. ЩОМ ДО 10 ИЛИ 20 ЛЕВА СИ ОПРЯЛ ЯСНО Е ЧЕ РАБОТИШ НА ЗАПЛАТА СЕЛЯНДУР ОТКАЧЕН

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.