Регион

Рецидивист блудства с жена на улицата в Свиленград

47-годишен мъж е арестуван за блудство с възрастна жена в Свиленград, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на полицията.

Жертвата е 80-годишна жена, на която било посегнато на улицата пред свидетели. Криминално проявеният Илиан А. В. по прякор Касапина е осъждан за кражби.

Свиленградският районен съд вече е наложил на мъжа най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража. Мярката може да бъде обжалвана пред Хасковския окръжен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.07.2018 18:25 18:25

ubiite go

възмутен
възмутен
27.07.2018 19:48 19:48

Много тежка мярка бе –-72 часа задържане Той билмнгократно осъждан рецидивист а се разкарва свободно в обществото и върши дивотии вместо да е в някой затвор Герберската власт е много хуманна тя не затваря никого

Анонимен
Анонимен
27.07.2018 21:53 21:53

АКО БЕШЕ ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА НЯМАЕ ДА ЧУЕМ ЗА РЕЦИДИВИСТ. САМО МАЙКА МУ И БАЩА МУ ЩЯХА ДА ЗНАЯТ ЧЕ Е НА КУРОРТ В БЕЛЕНЕ. ЗАВИНАГИ

Back to top button