Хасково

Специализираната прокуратура се заема с хасковския „Кумгейт“

Материалите по така наречения хасковски „Кумгейт“ са изпратени в Специализираната прокуратура. Това обяви депутатът Елена Йончева в парламента. Разследването е по неин сигнал за назначения в община Хасково.

Тя уточни, че специализираната прокуратура се занимава с престъпления на висши длъжностни лица.

Сагата започна след обвинения на Йончева към депутата от ГЕРБ Делян Добрев, че е назнавал свои роднини в кметството. Той определи това като клевета и обяви, че отново ще подаде иск срещу нея.

Информацията и днес предизвика взаимни упреци в обвързаности между управляващи и опозиция.

„Искам да напомня, че тези документи съдържат обосновани съмнения, че в община Хасково са извършени престъпления и че те са извършвани от група, която е усвоявала средства по обществени поръчки“, подчерта Йончева. Самият Добрев отговори, че това е поредната фалшива новина срещу него и отново попита дали Йончева има нещо общо с Цветан Василев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

12 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ставри Калинов
Ставри Калинов
27.07.2018 19:53 19:53

Има има делянча Елена е майка на цветан Василев обаче твойте хора хубаво се угоиха и продължават да се угояват в общината покрай тебе Ей га даниелчо гаргов Лилавия тенчо Минека величко и редица герои на герберастията

гражданин
гражданин
28.07.2018 2:43 2:43

Тоя е направо за затвора….

Анонимен
Анонимен
28.07.2018 8:17 8:17

Държанката на Станишев няма срам. Крадеца вика дръжте крадеца.

Анонимен
Анонимен
28.07.2018 9:36 9:36

Цяло Хасково знае истината Деляновите схеми, кои са ясла т.н.Както знаят и за схемите на Г.Иванов.Докато последния си плащаше, то първия върви със сила , заплахи и наистина фалшиви новини.Беше направо се накарал когато си подаде оставка, но като видя, че цялата мафия застана зад него му се възвърна самочувствието и от там почнаха изричането на “ новините. От устата му само змии и гущери.

Някой
Някой
28.07.2018 10:16 10:16

Че това си е самата истина! Толкова кадърни хора се принудиха да напуснат като дойде ГЕРБ на власт и назначиха едни пикли дето не знаят къде се намират и какво работят. Не можеш да почнеш работа в Общината докато Делянчо не каже.

Хххх
Хххх
28.07.2018 11:08 11:08

Знаете ли що е забранен сексът в общината? Щото всеки е роднина с някого.

Анонимен
Анонимен
28.07.2018 14:54 14:54
Отговор до  Хххх

е то е забранен ама те пак си се поебават. особенно ако ги сложиш на килимчето на съдията

До Хххх
До Хххх
28.07.2018 12:00 12:00

Е то втори братовчеди може,бе хахахаааа!

OK
OK
28.07.2018 14:58 14:58

Ха ха кой кого обвинява не се знае. Но не е тайна,че открай време няма значение кой е кмета и коя партия е на власт,то без роднински протекции на общинска работа няма кой да те вземе.Така,че безсмислено е сега а плюем Делянчо ,,,,,той просто е продължил традициите.
Имало ли е случайни хора в общината някога ей така с кадърността си да са спечелили някой конкурс ????????То за една чистачка в общината се търсят роднини какво остава за длъжност.

Ела ГУсева
Ела ГУсева
28.07.2018 22:07 22:07

Крайно време е да си получат заслуженото някои хора от обкръжението на Хасковските мавъри! То къде дават в цял град да нареждаш кой къде да ръководи без да си кмет! Татко му и той Велик! Е ние простолюдието да ги подкрепяме ли? Никога!

Анонимен
Анонимен
29.07.2018 8:30 8:30

всички по един и същ начин от 30 години практикувате, все тая ни е, но питаме Делянчо, тъй като Той е на Власт и Всичко зависи от Него, ще има ли назначени алерголози, че много започнахме да се чешем, сърби ни Делянчо отвсякъде, не се шегувам, доктори на 65, 70, а и в Ивайловград, Крумовград, Кърджали и сие съседни градове нямаме АЛЕРГОЛОГ-зи, пращат ни от регистрацията в Хасково, а и тя над 70 милата женица, по един час трябва да я чакаме да свърши разговора по телефона, много стари, къде са младите, я ми кажете, след като сте идеал ПАРТИИ/, няма ги, а обществото не се интересува от политика , болно е, от вас всички, липса на лекари, а и не всеки може да си позволи в София, или нали не е на мен, не се оплакваме, но вземете да вдигнете заплати, пенсии, та да може народа и в Пловдив, София, лекарства скъпи, . На запад сте тръгнали , ама далеч няма да стигнете, там всичко е безплатно, лекарства евтини, много често хората търсят не само алерголог/това е бичът на света алергиите, четем и чужди медии, а и другите специалисти и те болни, и те ходят да се лекуват и са на 70 години, отсъстват, а и никой не ги или не желая да ги замести, всички сме хора, геноцид спрямо народа на България, всичко е прекалено скъпо, лекари, лекарства, пътувания, изследвания, или искате и последното хахаха, което нямаме жилище да ни отнемете, далеч съм от политиката, но е време да седнете и си оправите нещата с възрастните лекари. нищо против тях, специалисти са, но често отсъстващи от работа, ако някого сме засегнали, то моля ви да ни извините, но всеки за себе си е прав, писна ни от политика, 30 години все едно и също, въртим се като пумпал и пак обратно на същото място, всеки обещава докато вземе властта и прави както предишните, именно затова не ни е до политика, а до много друго за нас по-важни неща. герб 10 години, бсп 10 години, едните магистрали, другите социална, ама вторите и пак отново Бойко, до кога ще е така, докато хванат букета, стряскащо е състоянието на някои останали в бг, а и на вън е същото, ако не си се родил в техните бели държави, никой не те смята за бял човек, само думата булгария и си аут , не навсякъде, но на някои места , като да си получиш колетна пратка, не ни се изброяват, думата „българин“ не звучи добре за мнозина западняци.

иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
31.07.2018 16:26 16:26

За Делянча и роднините му БЕЛИЯТ СВЯТ отдавна е дошъл но той горкият си е българче с български манталитет и въпреки пърите и власта пак си показва простотиите Ех манталитет манталитет

Back to top button