Любопитно

Общински служители се придвижват с електрически триколки в Димитровград

От днес в кметството в Димитровград започват да използват електрически триколки, с които част от служителите ще се придвижват в рамките на града.

Екологичните превозни средства са три и развиват скорост до 35 километра в час. По този начин от общината ще се опитат да осигурят по-бързото придвижване на служителите си до обектите в града, защото няма да е нужно да се сеобразяват с трафика. Освен това изчисленията показват, че ще се пестят и средства от гориво. Батериите на триколките издържат до 4 часа и ще се ползват предимно от служителите в отделите по общинска собственост.

Триколки

Лятно време има доста случаи, в които колегите използват автомобилния транспорт, съобразявайки се с графиците на шофьорите, свободните коли. Бързо, евтино и екологично – мога с три думи да определя този транспорт, който все повече ще навлиза в ежедневието ни, каза кметът Иво Димов.

Триколки

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Автор
Автор
30.07.2018 13:48 13:48

Къде са ви каските? Все пак помислете и за сигурността освен за икономиите на гориво.

ЧОЧКО
ЧОЧКО
30.07.2018 14:18 14:18

Като се поразмислиш и си казваш –-поредната глупост Аможе и тук да се крие някакво далаверка то в България всичко е далавера

Автор
Автор
30.07.2018 16:29 16:29

Брей чак и инструктор са си взели – бабата с електромобила. А за останалите граждани има електрически колички на площад Поезия.

Back to top button