Хасково

Преасфалтират улиците в хасковската болница с 50 000 лева

Разширеното платно50 000 лева вложи хасковската многопрофилна болница в преасфалтиране на алеите в здравното заведение. Първият етап от ремонта включва и разширяване на платното до Спешно отделение. 

Пътят вече е широк 7 метра, за да могат по-лесно да се разминават автомобилите и линейките. По този начин ще бъде улеснена и комуникацията между отделните отделения.

 

Бъдещият порталПредстои да бъде изграден и нов портал откъм бул. „Съединение“. Така болницата и входът към Спешно отделение ще придобият европейски вид, коментира пред Haskovo.info директорът на МБАЛ д-р Димитър Шопов.

По случай 120-тата годишнина на лечебното заведение на 7 ноември министърът на здравеопазването д-р Евгени Желев ще открие новата сграда на скенера. Той бе преместен зароди лошото състояние на старите помещения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Порчо
Порчо
09.10.2008 14:12 14:12

На кмета сина му яко смучи от общинския бюджет. Скоро ще дойдат да ми асфалтират банята.

uzundjovec
uzundjovec
09.10.2008 21:01 21:01

6e dojdat mi! toq hotel neshto zakasa trebvat pari, a i mama ne su4i ot socialnite 😉

Ина
Ина
10.10.2008 19:47 19:47

Мен пък хич не ми пука в кого отиват парите по ремонтите, нас данъка ни е все един и същ, но поне ни опражиха града, това е важното!!!

Back to top button