Спорт

Хасковска баскетболистка най-добър стрелец на международен лагер

Баскетболистката на „Хасково“ Мария Делчева спечели приза за най-добър стрелец на международния лагер в Габрово.

В лагера участваха талантливи баскетболистки от България, Англия, Румъния, Молдова, които провеждаха занимания под ръководството на американски треньори.

Баскетбол

Мария, която ще е 12 клас в Езикова гимназия „Асен Златаров“, разказа за Haskovo.info, че в Габрово дневно са се провеждали по 3 тренировки: сутрин – стрелба и техника, после занимание по отборни действия, а вечер – игра. Досега Мария е участвала на още един подобен камп – в Сърбия.

Баскетбол

На международен лагер тренират и баскетболисти на „Хасково“, сред които е Димитър Георгиев, който също е ученик в Езиковата.

Баскетбол

Иначе, от клуба продължават с тренировките и през лятната ваканция. Зала „Дружба“ ежедневно е пълна с деца, които спортуват. На 23 август повечето от баскетболистите ще са на 10-дневен лагер на морето.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button