Медицинският с допълнителен прием за акушерки

Хасково
Акушерки

Хасковският Медицински филиал на Тракийския университет в Стара Загора обяви допълнителен прием за акушерки за новата академична година.

Приемът в специалност медицински сестри е 50 бройки, а при акушерките е 30. Кандидатстващите с оценките от матура могат да се запишат веднага, а за останалите ще има тест в Стара Загора, като телефонът за повече информация е 038 66 43 75.

Иначе, сега върви ремонт на кабинети в Медицинския, които ще бъдат и с модерно оборудване. Академичната година пък се открива на 17 септември.

Акушерки

Още новини

loading...

Един коментар по “Медицинският с допълнителен прием за акушерки

  • По горе четем за демографска криза 647 родени при 463 аборта Ами то по добре да приемат гинеколози та вършат аборти вместо да учат за акушерки щото няма кой да ражда БЕЛИВАНО свикай наборите под знамената и да се правят ударно деца иначе загиваме и ОЦИГАНИМ ОЦИГАНИМ нова дума в бълг език значи връх на циганите в държавата

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.