Хасково

Три дни семинари по танцово изкуство в Хасково

Георги Енчев и Юлия ПоповаТри дни Хасково ще бъде домакин на семинари по танцово изкуство и шоу. За поредна година събитието се провежда в града и на него ще вземат участие както танцови формации, така и преподаватели по танцово изкуство и хореографи, сред които проф. Петър Петров, Раул Торес –латино танци, Цветанка Гергинова– модерен балет и Георги Енчев „Гош“ – хип-хоп. 

Една от основните цели на инициативата ще бъде подбирането и подготовката на още наши съдии, които да стигнат до световно ниво на изява, където до момента имаме седем съдии, съобщи председателят на Българската спортна танцова федерация Юлия Попова.

На пресконференция днес стана ясно, че се подготвя нова зала за танци, където възпитаниците на Младежки център ще могат да тренират и през идващата зима.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button