Спорт

Волейболистките започват тренировки, Ташев сменя Соколова в треньорския щаб

По-голямата част от волейболистките от школата на „Раковски“ (Димитровград) се събраха тази вечер край пясъчното игрище на басейна в града, където започват тренировки за предстоящия сезон.

Ваня Соколова е освободена от треньорския щаб, като младите волейболистки ще води Петър Ташев. На 23 август момичетата заминават на лагер на Царево, където ще останат до 2 септември.

Волейбол

Продължават преговорите с „Марица“ (Пловдив) за състезателките на шампионките, които ще се състезават за „Раковски“ през новия сезон. Предстои да се уточни и кой ще е треньор на женския отбор. Най-вероятно голяма част от девойките старша възраст на пловдивчанки ще играят за Димитровград. От „Раковски“ планират поне 4 от най-добрите димитровградски волейболистки също да са в разширения състав на женския отбор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Баскетболист
Баскетболист
07.08.2018 8:35 8:35

Защо има смяна на треньора, каква ли е причината?

Анонимен
Анонимен
08.08.2018 4:37 4:37
Отговор до  Баскетболист

Вече чака дете сигурно.

Баскетболист
Баскетболист
08.08.2018 12:45 12:45

Явно сте навътре в нещата? Аз защото не съм се доверявам на Чичо Гугъл – търсиш Соколова, намираш много; търсиш Ташев, лошооо. Мисля, че лесно се разбира кой от двамата е по-пидходящ! Лично познавам втория и се досещам за истинската причина, но цената която ще плати клуба е висока?

Back to top button