Обявиха конкурс за пожарникари в Хасковско

Хасково

От МВР обявиха конкурс за 14 пожарникари в Хасковска област.

В участъците в Минерални бани и Стамболово се търсят по двама старши пожарникари и шофьори на пожарна. Старши пожарникар се търси и в Маджарово, а в Симеоновград – водач на пожарна. Вакантни места за пожарникар и трима водачи на специален автомобил има в Ивайловград. Две са свободните места за водачи в Тополовград.

Кандидатите трябва да имат само българско гражданство и да не са осъждани за умишлено престъпление, както и да не са по-възрастни от 40 г. Конкурсът е в три етапа – изследване на физическата годност, психологично изследване и заключително интервю.

Още новини

loading...

Един коментар по “Обявиха конкурс за пожарникари в Хасковско

  • Очаква се голям наплив от желаещи като се има пред вид че да си пожарникар днес е престижна професия –-нали вторият ни държавник е пожарникар по професия и то ИЗТЪКНАТ В образованието много залагат на това очаква се от новата учебна година да бъде въведен предмет ПОЖАРОЛОГИЯ Очакво се и в министерството на здравеопазването да се въведе нещо но още се умува какво да бъде

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.