Спорт

„АидаНет Вадо-рю“ № 1 на Националната купа по карате

Васил Ривов (І м.) бе награден от министър Николай Василев

Васил Ривов (І м.) бе награден от министър Николай Василев

С 12 отличия и първо място в крайното класиране по медали се завърнаха от Велико Търново седемте състезатели на хасковския клуб „АидаНет Вадо-Рю“. През уикенда старата ни столица бе домакин на Национална купа по карате за деца. В надпреварата в Двореца на спорта се включиха 215 участници от 24 клуба от цялата страна. 

В оспорваната конкуренция хасковските деца се представиха блестящо като спечелиха 7 златни, 3 сребърни и 2 бронзови медала. Шампиони на „ката“ и „кумите“ индивидуално станаха Егемен Сербест при 13-годишните, Силвия Вангелова при 12-годишните и Теодора Павлова при 10-годишните. Васил Ривов пък бе над всички в дисциплината „ката инвидуално“при децата набор 99. С медали от Велико Търново се завърнаха още Ваня Ривова и Илтер Дормуш, а също и отборите ни на „ката“ при момчетата и момичетата.

„За пореден път доказахме, че в Хасково спортът „карате“ е развит на много високо ниво“, коментираха за Haskovo.info от клуба- първенец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.10.2008 15:51 15:51

тоя смешник ривов няма ли да спре с пи-ара??
кой го интересува, че синът му е спечелил на някакво измислено първенство!
[size=large]на хората им е ясно, че не е никакъв успех след като не са го казали в национален мащаб – просто някои хора не могат да си скрият злобата, че такива като ГРИГОР ДИМИТРОВ УСПЯВАТ БЕЗ ПАРИ И ЕВТИНА РЕКЛАМА ПО ДАРИК И ВСИЧКИ КОИТО ПОЛЗВАТ НЕТА НА АИДАНЕТ[/size]

Анонимен
Анонимен
13.10.2008 15:53 15:53

[color=purple][size=x-large]ЕВТИНА РЕКЛАМА – НЯКЪДЕ ПЪК ДАВА БЕЗПЛАТЕН НЕТ ЗА ДА МУ ПУСКАТ РЕКЛАМИТЕ ТУК ПЪК ЯВНО ПО ЛИНИЯ НА ЗАЕДНО!

ОБАЧЕ Е ХИТЪР СЕЛСКИ ТАРИКАТ – УЖ СПОРТНА НОВИНА, А СИ Е ЧИСТА РЕКЛАМА НА БЕЗДАРНИЯ МУ ОГРАНИЧЕН ИНТЕРНЕТ ДОСТЪП[/size][/color]

MVV
MVV
14.10.2008 7:22 7:22

Ами нека и другите с пари спонсорират спорта в Хасково и тях ще ги рекламират, когато клубовете им имат успехи.

gost
gost
14.10.2008 9:44 9:44

абе вместо да се радваме за децата, че са положили труд и са си спечелили медали, се захваща темата за реклама. Станете и вие спонсори, даваите пари и вие си правете реклама – лошо няма.

Back to top button