Уволниха дисциплинарно главния архитект Деляна Панайотова

Хасково

Главният архитект Деляна Панайотова е уволнена дисциплинарно от община Хасково. Панайотова заяви пред Haskovo.info, че е получила заповедта за уволнението си днес. Иначе, тя е издадена от кмета Добри Беливанов на 20 юли.

Панайотова определи мотивите за уволнението си като смешни и заяви, че ще обжалва кметската заповед в съда. „Доволна съм от това развитие на нещата, защото работата ми с него не беше ползотворна. Предпочитам да се разгранича от това управление“, коментира Панайотова. Тя допълни, че е дочула за намеренията да бъде уволнена.

От пресслужбата на общината заявиха, че по-късно се очаква коментар за уволнението на Деляна Панайотова, защото кметът е в срещи.

Haskovo.info припомня, че Панайотова е в болничен от 18 юни, а днес временно на поста бе назначен архитект Тодор Грозев.

11 коментара

 • Най-после общината се оттърва от един камък! Рушвети и пълна некомпетентност! Публична тайна е, че ако не дадеш пари на архитектката дори навес не може да си направиш. Баща й я провали! Резил г-н Иванов!!!! Питайте я колко пари има по банките и в какъв период са внесени!

 • това си е голяма черна точка…дисциплинарно уволнение…какви са били тези злоупотреби бе…б*х мааму, и така да блокираш всичко в разгара на строителния сезон е абсолютно безобразие

 • Всички инвеститори и дюлгери курбан ще направят в чест на това дългоочаквано уволнение!

 • Доба размажи герберските транс-джендъри на паважа. Размажи ги като филии с мас. Искам да ги мажеш Доба , да знаят да не се ебават с Хасково и неговите трудови хора.

 • Доба размажи герберските транс-джендъри на паважа. Мажи ги като филии с мас.

 • Това да не би да е госпожата, която се форсира най-редовно с управлявания от нея джип по паркинга на Общинска администрация, досущ като мутреса?

 • Тя е, момичето на тати! Аман от калинки. Не стига че благодарение на партията майка има назначение и то твърде добро , не стига че съдира по сто кожи на всеки дръзнал да поиска някаква бележка от архитектурата ами и нагла. Пък и тия доктори дето й пишат болничните как не ги е срам, уж твърде болна пък щурее по купони по ресторантите?! едно добро дело свърши Кмете!! Еваларка.

  • От болницата в Хасково тръгват всички назначения. За полицай , за длъжности в общината , Нои , Нап областния съвет, агенция земеделие и други …

 • Голям кеф,тя и без да работи си има 200000 лева на банкова сметка,за които журналята ги е страх да пишат.

 • Като чета всички тези коментари, ми става ясно защо бяхме свидетели на шестнадесет години феодално управление и след това на още четири години пълно безвремие. Това са цели двадесет години от живота на един град! Призовавам мислещите хора хубаво да си направят преценката за избор на следващия кмет! Ясно е, че този сегашният живее в някакъв свой свят, след като не разбира, че в града живеят хора, които искат нормално управление, а не да бъдат свидетели на маниакалния му инат да се противопоставя на всяка цена на тези, които го издигнаха и избраха. Каквато и да е причината за разрива между тях, той не трябва да забравя, че хората не са избрали неговата личност, пази боже, а този, който беше издигнат от управляващата политическа партия. Няма съмнение, че ако беше номиниран друг кандидат, той също щеше да бъде избран, защото хората искаха промяна на всяка цена.

 • Ма тая СКОЧИМБРА била много нахална бе Бре няма ли кой да и намести кокалите

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.