Регион

Трима млади мъже загинаха при тежка катастрофа на Е-80

Трима млади мъже загинаха в тежка катастрофа на път Е-80 след Първомай в посока Хасково.

Сигналът за инцидента е подаден малко след 05:30 часа тази сутрин. Фолксвагенът с тримата мъже се е ударил на прав участък от пътя отзад в ремаркето на трактор.

Предполага се, че колата се е движела много бързо, а тракторът не е имал светлини. На място са загинали трима мъже, пътували в колата – 29-годишният шофьор и пътниците – на 35 и 40 г. Загиналите и шофьорът на трактора са от първомайското село Православен.

Бащата на единия загинал предполага, че тримата са ходили да празнуват, а шофьорът се прибрал от Германия преди няколко дни.

Движението в района беше спряно за няколко часа.

Междувременно, продължават засилените проверки по основните пътни направления на страната, съобщават от МВР.

Този път фокусът е насочен към потока, тръгващ от морските селища и отправящ се към големите градове. Екипите ще следят с цялата налична техника за спазване на скоростните режими, ще има засилени проверки за употреба от водачите на алкохол, наркотични вещества и техни аналози, както и да не се допуска движение на неправоспособни водачи и движение в аварийната лента на магистралите.

В операцията днес освен служители на Пътна полиция ще се включат и техни колеги от Криминална полиция и от секторите за контрол на общоопасните средства. Предвидено е по пътищата да има и цивилни патрули.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
12.08.2018 17:19 17:19

Години наред вече стават катастрофи все повече и повече Млади пичлемета с мощни коли си въобразяват че са богове зад волана и въшат невероятни глупости Движението стана изключително агресивно Казват че КАТ не си гледат работата Момчетата работят но те не са в ЧУТОРИТЕ на всеки хашлак Така че трепането си е най нормалнонещо КОЙ КАКВОТО ТЪРСИЛ НАМЕРИЛ

гост
гост
13.08.2018 9:48 9:48

в случая не са млади, нито печлемета, нито с мощни коли, но за съжаление са пияни….

Back to top button