Хасково

Пиян велосипедист се заби в кола, шофьор – в стена

КАТ79-годишна жена от Пловдив е пострадала при инцидент на кръстовището между улиците „Бяло море“ и „Стоян Заимов“ в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Малко след 19 часа снощи възрастната пешеходка е била ударена от Дачия при движение на заден ход. 41-годишният шофьор не видял пресичащата зад колата жена. Тя е транспортирана в Пловдив с фрактура на лявата бедрена кост без опасност за живота.

Пиян 40-годишен велосипедист от Свиленград е със счупени крак и ръка след като към 23 часа снощи навлязъл в насрещното платно на пътя за село Пъстрогор и се ударил в идваща насреща кола.

Малко преди 2 часа на бул. „Одрин“ в Любимец“ шофьор с 1,06 промила алкохол в кръвта е нацелил стена. 24-годишният водач на Опел Вектра е със счупена ключица без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button