Безплатни психологически консултации в Ивайловград

Регион

Безплатни психологическа подкрепа и консултации на възрастни и деца ще бъдат извършени в Ивайловград, съобщават от общината.

Консултациите ще се проведат на 16, 17 и 20 август от Ана Баждарванова – магистър психолог и психотерапевт. Срещите със специалиста са след предварително записване на телефон 0887747261 в сградата на Детския комплекс в Ивайловград.

Ана Баждарванова притежава специализации по социална психология, консултативна психология, детско-юношеска и училищна психология, социални дейности, здравен мениджмънт, специална педагогика. Член е на Дружеството на психолозите в България и притежава над 10-годишен опит в сферата на здравеопазването и образованието. Интересите й са насочени към изследване на спецификата на комуникационните умения между хората и социума, емоционалната интелигентност, емпатийните способности, дислексия, аутизъм, паническо разтройство и депресивни прояви.

Един коментар по “Безплатни психологически консултации в Ивайловград

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.