Любопитно

Фотоизложба на открито за празника на Димитровград

Под мотото #България могат да се разгледат уникални снимки от познати и непознати места от цялата страна, подредени в изложба на булевард „България“ в Димитровград, съобщават от кметството.

По повод предстоящия празник на града четирима фотографи се включват в обща изложба от 24 фотоса. Фотографиите са дело на Николай Пандев, Чавдар Димитров, Николай Добрев и Тихомир Петков, чиято споделена страст към фотографията се радва на огромен интерес и последователи във профилите им в социалните мрежи.

Изложба

Изложбата пресъздава майсторски уловената пъстрота и многообразие на Родината ни – архитектура, култура, персонажи… Изключителни места, като връх Мусала, храм-паметника „Александър Невски“, старопрестолният град Велико Търново, скалната арка до село Тюленово, амфитеатъра в Пловдив и още неповторими кадри, запечатали миг от вечността и красотата на страната ни.

Фотографиите са своеобразно пътешествие из една различна България. В изложбата авторите са представени с по 6 свои кадъра, които респектират със своята прецизност и чистота. Изключително въздействие предизвикват двете теми в изложбата. Когато вървите на запад ще се запознавате с чувства и емоции на хора, умело уловени от талантливите фотографи, а когато тръгнете на изток ще се потопите в неповторими пейзажи и сюжети, които провокират различни емоции и усещания.

Изложба

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button