Спорт

Пробив: баскетболистки на „Хасково“ подсилват „Берое“, Динко Христов – в „Академик“

Истинска инвазия на баскетболистки от клуб „Хасково“ се очартава за новия сезон в посока „Берое“ (Стара Загора).

Талантливата Мария Делчева вече подписа със старозагорския клуб и ще се състезава за девойките до 19 г. и за женския отбор. Така Мария ще е и единствената хасковлийка в женското ни баскетболно първенство. „Берое“ ще участва в евротурнирите, като се очаква хасковлийката да дебютира и там.

Баскетбол
Янко Желев и Мария Делчева

Треньорът Янко Желев съобщи за Haskovo.info, че още няколко от неговите силни баскетболистки са пред преминаване в „Берое“. Диляра Четинова и Весела Минчева ще играят при девойките до 19 г., а Венета Христова в тима до 14-годишна възраст.

Баскетбол
Диляра Четинова

„Хасково“ има и пробив при юношите. На 99% Динко Христов ще премине за новия сезон в Правец, където ще се състезава за „Академик“. Баскетболистът ще играе при юношите и най-вероятно в мъжкото първенство.

Иначе, школата на „Хасково“ продължава с тренировките си в зала „Дружба“. На 23 август повечето състезатели ще са на 10-дневен лагер на морето.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button