Регион

Деца паднаха от мотопед фантом след гонка с полицията

Деца на мотопед са направили снощи гонка с полицията из улиците на димитровградското село Горски извор, съобщават от областната дирекция на МВР.

В 20:30 часа полицаите опитали да спрат мотопед с две деца. Хлапетата не спрели на подадения сигнал със стоп палка, а също и на звуков и светлинен сигнал от последвалите ги с патрулката полицаи и продължили по улиците на селото.

На улицата „Светлина“ мотопедът поднесъл от пясъка по настилката и момчетата паднали от него. Водачът на 13 г. и 12-годишният му спътник са без наранявания. Оказало се, че мотопедът е нерегистриран по надлежния ред. Децата са отведени в управлението и са уведомени родителите им.

В Хасково пък е хванат 17-годишен, който е управлявал АТВ по улиците на областния град без книжка. Возилото било без регистрационна табела и нерегистрирано по законовия ред.

Също без документи и регистрация се оказал и малогабаритен колесен трактор, спрян за проверка от полицаи в Ивайловград вчера. Управляващият го 52-годишен мъж от село Свирачи не бил го регистрирал по установения ред.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button