Хасково

Хасковлии ще се топлят на дърва и с климатици през зимата

АнкетаНай-много хасковлии тази зима ще се топлят с печки на дърва и въглища, сочат резултатите от седмичната анкета на Haskovo.info. 38% от участвалите в допитването избират твърдото гориво за уюта си през студените месеци.

Следва другата голяма група – тези, които са избрали да се топлят с климатик. Така ще реши проблема със студа всеки трети. 17 на сто ще разчитат на парно за топлото. Близо 11 на сто избират електрическа печка.

Пред седмицата в хасковска област се проведоха серия от дискусии на тема „Насилието между подрастващите„, организирани от областния управител Райна Йовчева. Съществува ли този проблем можете да споделите в новата ни анкета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
777
777
19.10.2008 22:06 22:06

[color=blue]Отговорите в тази анкета са показателни за това, че хасковлии като цяло са бедни, защото дървата и въглищата са горивото на бедните. [/color] [b][/b][size=medium][/size]

Back to top button