Спорт

Зарадваха с торта мокрите момичета от плажния волейбол

Проливният дъжд, който се изля тази вечер над Димитровград, прекъсна турнира по плажен волейбол за момичета на игрището край басейна.

Въпреки дъжда две от двойките доиграха срещата си. След това всички се събраха под навес, а организаторите Радослав Бонев и Александър Дафинов от любителския клуб по волейбол „Димитровград 2007“ ги почерпиха с вкусна торта. Срещите от турнира ще бъдат доиграни в понеделник.

Волейбол

Както Haskovo.info писа, вчера край басейна се проведе турнирът за смесени двойки, в който участва шампионката и вицешампионка с „Левски“ (София) Зорница Янева. Зори и нейният партньор Атанас Цеков отстъпиха във финала от Радослав Бонев и Никол Иванова. В турнира се включиха 6 двойки.

Волейбол

В събота и неделя е турнирът при мъжете, където се очакват 14 двойки от Димитровград, Хасково и страната. Това е шестото издание на „Димитровград бийч волей“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button