Прибират почерпен с полиция от Спешно, жалва се, че е удрян

Хасково

В ранния следобед от Спешно отделение на хасковската болница извикаха полиция за пиян мъж.

На място пристигна екип от общинска полиция, а малко по-късно и кола от охранителната фирма. В крайна сметка полицаите прибраха мъжа в полицейския бус и го откараха в дома му. Той е бил намерен по обяд, паднал на земята до заведение в квартал „Бадема“.

Докато го вкарваха в буса мъжът заяви, че е бил ударен до заведението в квартала. Но не можа да си спомни от кого. Полицаите го посъветваха ако реши да пусне жалба в понеделник.

Спешно

loading...

6 коментара

  • Във Бадема срещу Селекта пред магазина за кафе и сладкиши всеки ден се събират мъже дапият алкохол и бира

  • Тоя дебелак до кога ще е във полицията някви норми нямали толкова млади и атлетични хора има тоя е още от времето на Гошо Иванов кмета

  • Като гледам въпросния дебел полицай няма нищо по-него :Пистолет, белезници, палка и др. Аллоо Г-н Расоков моля вземете под внимание това. Както се казва в горния коментар – – Това е лицето на Полицията.

    • „Общинска“ Полиция, а Районно Управление. Информирайсе преди да пишеш и се чудиш къде да си губиш времето

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.