Свободни места за учители, счетоводител и аниматор

Хасково

Поредните свободни места за учители са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Сега и двете места са в Тополовград – за учител в начален етап на основното образование и за преподавател по математика и информатика в прогимназиален етап. Първото е свободно от 10 септември, изисква се повече от 5 г. професионален опит, а заплатата е 760 лв. Второто е свободно от 1 септември при заплата от 792 лв. В Тополовград се търси и технически сътрудник на 600 лв.

В Хасково има място за аниматор с гръцки, руски и английски език. Той ще разработва туристически продукти и ще организира туристически пътувания. Заплатата е 545 лв., а мястото е вакантно от 1 септември. От същата дата в областния град има и място за счетоводител на 545 лв.

Сред другите нови свободни места е за магазинер в Харманли на 800 лв. и за асистент в офис в Свиленград на същата заплата.

loading...

7 коментара

  • Aниматор с гръцки, руски и английски език при заплата 545 лв … ??? Искат да знаеш три език, а ти дават заплата с 35лв. по-висока от минималната … Това само в нашата псевдодържава го има !

  • Този човек ,ако знае руски,гръцки,и английски първо на първо няма да работи в нашата страна.Всеки,които знае перфектно някакъв един няма да се задържи тук за 545 лв 😀
    Това вече е пълна подигравка с хората…На полето да се хванеш на работа ще взимаш повече пари..

  • хаха евала три езика за 500 лв плюс разработка и организация туристически пътувания, демек пичагата всичко ще върши за 500лв….ЕВАЛА!

  • ТАЗИ ОБЯВА Е ЯСНА КАТО БЯЛ ДЕН ЧОВЕКА Е НАМЕРЕН, КАКТО И СЧЕТОВОДИТЕЛЯ И АНИМАТОРА МНОГО ГОЛЯМА ЗАПЛАТА ЗА ПЕНСИОНЕРКА

  • ТАЗИ ОБЯВА Е ЯСНА КАТО БЯЛ ДЕН -ЧОВЕКА Е НАМЕРЕН, КАКТО И СЧЕТОВОДИТЕЛЯ И АНИМАТОРА И СЕ ДАВА МНОГО ГОЛЯМА ЗАПЛАТА НО ЗА ПЕНСИОНЕРКА

  • За аниматора и счетоводител по 545 лева останалите 100 000 лева за ръководството на проекта.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.