Хасково

Пиян шофьор катастрофира след гонка с полицията, пострада 19-годишно момиче

19-годишно кърджалийка е пострадала след катастрофа с пиян шофьор, съобщават от пресцентъра на полицията.

На 19 август в 2:50 часа хасковски автопатрул е забелязъл, че по булевард „Освобождение“ в областния град водач на лек автомобил Опел се движи неадекватно по пътя. Подаден му е звуков и светлинен сигнал, но той продължил движението си в посока Кърджали. Последвалите го полицаи подавали сигнали на водача, който до село Манастир се движил в насрещното движение. На входа на селото спрял и когато униформените тръгнали да го проверяват, дал на заден ход и се отправил в посока село Конуш.

В бягството си, на 4 км преди село Бели пласт катастрофирал, като се е ударил в скат. След задържането му е установено с дрегер, че шофира с наличие на 1,43 промила алкохол. 32-годишният мъж от село Перперек е задържан до 24 часа.

В инцидента е пострадало возещото се на задната седалка момиче, което е с охлузване на десния крак, прегледано е и е освободено за домашно лечение.

В хасковския арест през почивните дни са били и двама мъже на 27 и 57 г., шофиращи колите си след употреба на алкохол, съответно 1.25 и 1.7 промила. Компания в ареста им е правил и друг 27-годишен, управлявал леката си кола Хонда в едногодишен срок на влязло в сила наказателно постановление. В димитровградската полиция е бил отведен неправоспособен 37-годишен водач, шофиращ нерегистриран мотопед без табела.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button