Хасково

Затвориха околовръстния път за ремонт, засилва се трафикът през Хасково

Околовръстният път на Хасково вече е затворен за ремонт от кръговото при изхода за Харманли до булевард „Освобождение“, съобщиха за Haskovo.info от Областно пътно управление.

Съгласно заповедта от Агенция „Пътна инфраструктура“ ремонтът трябва да приключи до 10 октомври. Създадена е временна организация на движението с табели.

Път

Снимка: Дениз Карекинян

Пътуващите от Димитровград в посока Кърджали от детелината на квартал „Орфей“ ще минават по булевард „Васил Левски“ и по булевард „Илинден“ до Кърджалийска. Тези от Кърджали за Димитровград ще минават по същия път.

Пътуващите от Харманли ще се движат по булевард „Съединение“ покрай КАТ и при Цигарена фабрика ще завиват към „Илинден“ или нагоре към „Орфей“.

Опасенията са, че сега трафикът в Хасково ще се засили още и в час пик ще се образуват по-големи задръствания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
В Стоянов
В Стоянов
22.08.2018 20:28 20:28

До Окръжно пътно и до господин кмета .Живущите във вилната зона на околовръстното откъде ще минават помислено ли е за тях.Господа журналисти питайте защото на нас никой не ни обяснява нищо.А ние също плащаме данъци на общината.

Анонимен
Анонимен
23.08.2018 4:13 4:13

Ще Ви се осигури безплатен въздушен транспорт от Каракачанката или безплатен курс на обучение с делтапланер .

Анонимен
Анонимен
07.12.2018 12:52 12:52

Вече отворен ли е пътя, в крайна сметка???

Back to top button