Любопитно

Шоу с мотори и сръбски рокаджии за празника на Димитровград

Съботната вечер на 25 август феновете на рока ще могат да се забавляват с една от най-ярките балкански групи в твърдия рок сръбската „ALOGIQ“, съобщават от общината.

От 21 ч. на басейн „Химик“ ще има истинско шоу за меломаните. Преди да излязат сърбите публиката ще бъде подгрята от момчетата от местната рок банда „Карбуратор“ и старазагорската „Dark lake“.

От 19 ч. пък на булевард „Димитър Благоев“ в отсечката от кръговото на Спортна зала „Младост“ до улица „Ромен Ролан“ ще се състои истински екшън с каскади с БМВ, АТВ и мотори. За празника на Димитровград специално участие ще има един от най-добрите стънтъри и каскадьори, който от години работи в Италия и Китай в най-зрелищните шоу програми.

Димитровградчанина Венцислав Василев – Венци е каскадьор на световно ниво и участва в зрелищни шоу програми по целия свят. В съобата заедно с Милен Колев – Американеца и Михаил Бакърджиев – Мишо ще направят истински взрив от емоции за почитателите на екстремните изпълнения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button