Хасково

Тир влезе в насрещното до хасковския театър и затапи движението

Тир е навлязъл в насрещното движение на хасковския булевард „България“ до театър „Иван Димов“, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Инцидентът е станал вчера, когато движението е било натоварено. Шофьорът на камиона се е объркал на кръстовището до зеленчуковия пазар и свил в насрещното. От тази маневра са се образували големи задръствания.

В района е имало пътен полицай, който веднага се е намесил, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР. Не след дълго камионът е освободил платното. На шофьора от Пловдив е съставен акт, допълниха от полицията.

Haskovo.info припомня, че при кръстовищата на еднопосочния булевард „България“ често стават подобни нарушения, главно с участието на шофьори от други области на страната. Преди време тир беше навлязъл в насрещното до спортна зала „Дружба“.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
24.08.2018 16:41 16:41

На шофьора бе съставен акт –това е най лесното А защо вместо акт полицая не е постъпилвежливо и да упъти непознавощия града шофьор Ами това е най лесното

хахаха
хахаха
24.08.2018 18:46 18:46

ти компетентния, защо не отиде да го упътиш, а акта е за нарушение по ЗДвП

Анонимен
Анонимен
24.08.2018 23:12 23:12

Знаци няма знаци и целия град е пълен фъшш

Pif
Pif
25.08.2018 11:10 11:10

Къв театър като снимката е да зала дружба???
Пияни ли сте още в тая редакция

Back to top button