Любопитно

Екшън с БМВ, АТВ и мотори в Димитровград

В истински екшън се превърна „Stunt show“-то тази вечер, посветено на празника на Димитровград.

Професионалисти показаха пред многобройната публика какви са възможностите на моторите, АТВ-ата и леките коли. Преди самото шоу стотици мотористи направиха почетна обиколка на града.

Шоу

Пред зрителите на отсечката между спортна зала „Младост“ и водната кула се представиха Венцислав Василев – Венци, който е от Димитровград и е каскадьор от световна класа с ангажименти в Китай и Италия, Милен Колев – Американеца и Михаил Бакърджиев – Мишо. Каскадите преминаха под мотото – всичко на четири колела се кара на две, всичко на три колела се кара на две и всичко на две колела се кара на едно. Имаше номера, които за пръв път се показват тук. Голяма атракция беше шофирането на БМВ на две гуми.

Шоу

От 21 часа на басейна стартира рок концертът на сръбската група „ALOGIQ“. Преди да излязат сърбите публиката ще бъде подгрята от момчетата от местната рок банда „Карбуратор“ и старазагорската „Dark lake“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button