Регион

Хванаха петима с марихуана и амфетамин

Петима са хванати с дрога през почивните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Първият задържан е 19-годишен хасковлия. Снощи в 21:35 часа младежът е проверен като пътник в лек автомобил Фолксваген от дежурния автопатрул в Хасково. В него полицаите откриват грам марихуана.

Още един хасковлия на 30 г. е задържан същата вечер за притежание на дрога. Униформените са проверили лек автомобил Роувър, където се е возил мъжът от село Корен. Намерени са станиолова сгъвка с марихуана и 3 хартиени сгъвки с прахообразно вещество – амфетамин. Последвал е тест с дрегер на 21-годишният водач, чиято скала отчела наличие на амфетамин.

Също за съхранение на дрога са задържани двама димитровградчани. На 25 август в 1:50 часа мъжете на 36 и 23 г. са спрени за проверка с леката си кола Мерцедес. Преди да спрат, полицаите видели как от колата са изхвърлени 3 пликчета с тегло 1.18 грама с бяло прахообразно вещество. Последвалият полеви наркотест е потвърдил, че се касае за метаамфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.08.2018 12:31 12:31

BOKLUCI

Back to top button