Спорт

5 медала за бадминтонистите от „Братя Касабян“

Общо 5 медала спечелиха хасковските бадминтонисти от международния турнир „Братя Касабян“ през уикенда в спортна зала „Спартак“.

В турнира от европейската верига при 17-годишните Таня Иванова спечели среброто на двойки с Михаела Златанова. Александър Несторов е с бронз на смесени двойки с Гергана Павлова.

Медалисти

В турнира при 13 и 15-годишните от хасковския клуб участваха 15 състезатели: Радост Николова, Даниел Димитров, Елена Атарасова, Илхан Алиян, Рая Петкова, Дария Георгиева, Ивайла Орешкова, Ивана Гюрова, Даниел Киряков, Николай Колев, Ангел Тодоров, Толга Тасим, Петя Иванова, Радослав Стоев, Христина Георгиева. Повечето от тях бяха доста по-малки за възрастта си, но се представиха отлично и събраха много опит за следващите турнири, отчитат от клубното ръководство.

Радост Николова се окичи със златото на сингъл, Даниел Димитров и Илхан Алиан са с бронз на двойки, трета се класира и Елена Атанасова с партньорката си Йоана Йорданова.

Медалисти

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button