Хасково

Започва ремонтът на пътя от Хасково до пътен възел „Манастир“

В близките дни се очаква да започне ремонтът на пътя от изхода на Хасково до пътен възел „Манастир“, съобщиха за Haskovo.info от Областно пътно управление.

Днес обектът трябва да бъде приет от комисия, след което да започнат и ремонтните работи. По трасето се слагат знаци. Първо едната лента ще бъде затворена за ремонт, а след това – другата.

Haskovo.info припомня, че този ремонт се очакваше с началото на рехабилитацията на околовръстния път на Хасково от кръговото при изхода за Харманли до булевард „Освобождение“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
каун
каун
28.08.2018 17:07 17:07

А пропадналият път за Мин.бани,преди Татарево?!?Този ремонтиран участък не е ли още в гаранция?!?Курдисаха знака 1000м с 50км/ч и си вързаха гащите-вече ще стане година.Големи тарикати станаха тези задрямали институции-и така още колко години ще чакаме да си изпълнят задълженията???
Идете екип от сайта и разбутайте нещата,докато някое МПС не се е търкулнало към микроязовира….
Отговор

Back to top button