НАП продава апартамент и магазин на длъжници

Регион

Два имота в Димитровград продават тази седмица публичните изпълнители от офиса на НАП в Хасково. И двата се намират в центъра на града, на първите етажи в жилищни сгради.

Единият имот е апартамент с площ 98 квадрата, състои се от три стаи и кухня. Към тях има изба и таванско помещение, всяко от които по 17 кв. м. Състоянието на жилището изисква ремонт, но затова пък обявената продажна цена е 33 750 лв.

Другият обект е търговски с предназначение за магазин. Голям е 100 квадрата и също е разположен на първи етаж в сграда в центъра на Димитровград. И към него има избено помещение, голямо 16 кв. м. и таван – почти 19 кв. м. Състоянието му е много добро, а цената, от която стартира търгът е 56 250 лв.

Организираните от НАП огледи и на двата имота вече стартираха. Могат да бъдат разгледани от проявяващите интерес до 3 септември включително, всеки делничен ден от 9 до 17 часа. Също до 3 септември, се внася депозит в размер на 20% от първоначално обявените цени, а при публичните изпълнители от Хасково на адрес булевард „България“ 152, се приемат ценови предложения за закупуване.

Веднага след тези търгове, стартира продажбата на поземлен имот в Хасково, голям 3712 квадрата заедно с построената в него сграда. Разположен е в Източна индустриална зона, а цената му е 244 222,50 лв. Неговите огледи са от 4 до 13 септември.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.