Хасково

Кучешкият приют е почти готов, може да заработи през декември

Кучешкият приют е готов на 90 – 95%, съобщи за Haskovo.info заместник-кметът Велин Балкански. Той вече е одобрен от областната дирекция по безопасност на храните.

Остава да бъде оборудвана операционна и кола с клетки, с която ще се ловят бездомните кучета в Хасково. Трябва да се купи и каса за съхранение на упойките.

Освен всичко останало, общинският съвет трябва да одобри допълнителни 350 000 лв. по бюджета за „Екопрогрес“, като част от парите са за приюта, както и увеличаване числеността на предприятието с 8 човека. Тези хора ще работят в приюта и трябва да преминат курсове на обучение.

Ако всичко върви гладко кучешкият приют може да заработи през декември, допълни Велин Балкански.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Д. Добрев
Д. Добрев
28.08.2018 19:58 19:58

Декември коя година?

Дид
Дид
02.11.2018 11:28 11:28

Хайде Господин Беливано за цялото си време не направихте нищо последната година направете едно добро нещо поне за животинките че като ви сменят като се говори за вас да кажат поне едно нещо направи-Приюта

Back to top button