Хасково

Лелята на задържания за удар на полицай поиска гаранцията от 6500 лв., отказаха й

Лелята на 21-годишния Васил Колев, който е задържан за това, че на 1 август удари полицай в хасковския квартал „Република“, е поискала внесената гаранция от 6500 лв.

Haskovo.info припомня, че първоначално Хасковският районен съд наложи на Васил парична гаранция в размер на 6500 лв. По-късно прокуратурата протестира тази мярка за неотклонение, а окръжният съд наложи на младежа най-тежката мярка „задържане под стража“.

Сега близките на Васил си искат парите обратно. На този етап районният съд е отклонил искането за връщането за парите с указание, че те трябва да бъдат поискани от самия Васил, за когото са внесени. Той може да посочи, по чия сметка да бъдат преведени.

Васил Колев е в ареста, а разследването срещу него продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кач пара бе Свински
Кач пара бе Свински
30.08.2018 12:56 12:56

Какво става бе Свински ? Искаш парата обратно ли е брат ?! Имаш късмет че не си в Турция иначе бат Ердо щеше да те качи на Ориент Експрес и да ти покаже какво е да удряш полоцай.

Анонимен
Анонимен
30.08.2018 17:35 17:35

Какво става?
Искаш парата обратно ли? удряш полоцай! Искаш парата обратно. HHHHHEEEEEEEEEEE

яво
яво
31.08.2018 0:24 0:24

Да му си върнат парите той е на помощи

Back to top button