След сигнала до прокуратурата търсят нередности с общинските жилища за година назад

Хасково

Комисия в община Хасково е започнала вътрешна проверка на документацията, свързана с отдаването под наем на жилища. Тя е назначена след като бяха установени документи, за които се предполага, че са фалшиви.

В средата на месеца директорът на дирекцията, отговаряща за общинската собственост – Янко Петев се усъмнил за договор за продължаване на наемни отношения и след проверка установил, че това лице въобще няма договор с общината. Тогава били установени документи, които имали подменени страници. Така сигналът стига до прокуратурата. Тя има срок от един месец да провери дали действително някой е изготвял фалшиви документи.

Веднага след това е назначена и комисията, която трябва да провери всички документи година назад, за да установи дали има и други такива случаи. Засега комисията е прегледала документацията за последните 4 месеца и не са установени други нередности.

Прокуратурата разследва за фалшиви документи за настаняване в общински жилища

4 коментара

  • Защо 1 г. Назад проверявате само,проверете си договорите през цялото си управление до сега?

  • Беливанов още ДНЕС ВЪН!!!
    НЕКАДЪРНИК!!
    И КОКОШКАРНИК НЕ МОЖЕ ДА РЪКОВОДИ!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.