Регион

Намериха метаамфетамин в Ауди, арестуваха дрогиран шофьор

22-годишен любимчанин е задържан за съхранение на наркотик, съобщават от полицията.

Вчера в 16:30 часа криминалисти от участъка са спрели за проверка на разклона между селата Георги Добрево и Йерусалимово лек автомобил Ауди. Колата е шофирана от задържания младеж със спътник 17-годишна девойка от града. В хода на проверката, момчето предало два полиетиленови плика с кристалообразно вещество с тегло 0,9 грама, реагиращо при полеви наркотест на метаамфетамин.

Последвала е проверка в жилището му на улица „Желязко Терпешев“, където проверяващите откриват още 1.2 грама марихуана.

Още грам марихуана са иззели харманлийските полицаи. Дрогата, увита в станиол е намерена при проверка на 23-годишен свиленградчанин пред хотел в Харманли.

Две бързи производства са заведени в управленията в Хасково и Тополовград срещу двама водачи на мотоциклети. Мъжете на възраст 21 и 27 г. ги управлявали без регистрационни табели, а по-младият от тях се оказало, че е без книжка. В Димитровград е заведено производство срещу 34-годишен водач на Субару, шофиращ колата си под въздействието на дрога. Тестване с дрегел отчело наличие на тетрахидроканабинол.

Тютюн без бандерол иззеха полицаи от Хасково и Любимец. Вчера служители от участъка в Любимец са проверили два адреса в село Васково. В домовете са намерени общо 1.5 кг. нарязана листна маса. На адрес в квартал „Орфей“ в Хасково също е открит 2.5 кг. тютюн без бандерол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button