Регион

Хванаха хранителен магазин без касов апарат, запечатват го

Икономически полицаи и служители на НАП са проверили вчера хранителен магазин на улица „Оборище“ в Свиленград, съобщават от областната дирекция на МВР.

Контролиращите са извършили покупка, при която продавачката не е издала касов бон. Установена е липса на касов апарат. За установените нарушения е изготвен протокол и е съставен акт от служителите на НАП, като престои запечатване на обекта и издаване на наказателно постановление.

В свиленградското управление е получен и сигнал от служител на ЕВН за кражба на ток. Той съобщил, че е установил неправомерно прикачване към електропреносната мрежа чрез поставяне на метален шунт, прикачен към клемите на електромер на адрес на улица „Александър Стамболийски“ в Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.08.2018 13:57 13:57

Нека бъде извършена проверка в кв.Република в Хасково.Кпшкп магазина има и имат ли някакво разрешение, да де говорим за такива екстри като касови апарати. Не ги закачат щото на следващите избори нали пак трябва дасе гласува.

Back to top button