Хасково

2-годишно момиченце пострада при катастрофа с три коли на разклона за Войводово

Три коли се удариха на главния път за Кърджали край разклона за хасковското село Войводово.

Инцидентът стана по обяд при интензивен трафик по пътя. Белият Фолксваген е пътувал към Хасково. Шофьорът му разказа, че други две коли – Фолксваген и Рено за изчаквали да завият към Войводово. Те обаче навлезли в платното му и трите автомобила се ударили странично. Водачът на Реното пък разказа, че е бил изпреварен и закачен от черния Фолксваген, в който се е ударил белият.

От удара с нараняване на лицето е 2-годишно момиченце от белия Фолксваген. Детето беше откарано с линейка в хасковската болница.

От полицията пристигнаха за изясняване на причините за инцидента. Движението в района на катастрофата беше затруднено до разчистването на колите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
И боже пак жертва
И боже пак жертва
31.08.2018 22:57 22:57

Всяка седмица на този разклон има минимум по една катастрофа. Опасен, натоварен, тесен път с не достатъчно ленти и пътни знаци. Трябва ли автобус да се обърне, та някой от управляващи да забележи и разпореди промяна улесняваща движението! Колко души още трябва да умрат или да се осакатят?!

Ghost Navigator
Ghost Navigator
03.09.2018 23:07 23:07
Отговор до  И боже пак жертва

Глупости, като внимаваш и знаеш възможностите на автомобила си, няма проблем. Пътя не е виновен. Ти какво и детелина ли да ти направят. Като не можеш да караш качвай се на автобуса.

Анонимен
Анонимен
04.09.2018 19:32 19:32

Не бъди толкова самоуверен!!! Не се прави на велик!!! Ghost navigator ли си там??? Аман от тарикати като теб!!!

Back to top button