Хасково

Мъж ограби брат си, задигнаха 4300 лв. от жилище в Хасково

Мъж е ограбил брат си в Харманли, съобщават от пресцентъра на полицията.

На 1 септември по обяд на спешния телефон в града е получен сигнал за домова кражба. Изпратената на улица „Цар Иван Асен“ оперативна група е констатирала, че е разбита входната врата на жилището и са откраднати 1000 евро и 3 грама златни бижута. Заподозрян за кражбата е 40-годишният брат на тъжителя, живеещ на горния етаж.

Кражба през незатворен прозорец пък е извършена в Хасково. Неизвестно лице е проникнало в дома на улица „1 май“, откъдето е задигнало 4300 лв., мобилен телефон и 2 ръчни часовника.

61-годишен димитровградчанин е задържан за кражба на портмоне. На 31 август в 17 часа в полицията е получен сигнал за кражбата в обект на улица „Ромен Ролан“. Помещението се използвало за съблекалня и било незаключено, като е изчезнал мъжки портфейл с 30 лв. Криминалистите са установили мъжа, откраднал парите. Той признал за деянието си и върнал откраднатото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.09.2018 21:57 21:57

Циганин обрал брат си – това е класика.

Obir
Obir
04.09.2018 0:29 0:29
Отговор до  Анонимен

Da i vij novinata maj obra brat si v Gaskova, a nadolu se okazva Harmanli. Novini i chudo

Back to top button